e shtunë, nëntor 24, 2007

Ja pse kena qenë të zënë

Se skemi pas kohë, dhe të mërkurë të enjte ishte një gatim i paparë....por ama si shpërblim, kishim shumë gjëra të mira ndër të cilat dhe Konjak Skënderbeu që siç thotë S. ta merr ndërgjegjen pas 2 gotash.

6 komente:

eni tha...

ajde gezuar pra..

K. tha...

rrofsh rrofsh! Mbaroi dhe ajo shishja...

tetena tha...

i harruar qifte kujtimi i tij - per mua. Kyr te na vish nga keto a,e ,a sill nje qafore ta bejme gezuar (ha ha).

K. tha...

Tetena, e ke fjalen per "Faqore" se me qafore zor se bejme hajer:)

tetena tha...

çpaskam shkrojtur moj, mes qifte dhe qafore - mire qe nuk me paska pare njeri dhe ngelet mes nesh.

K. tha...

ö=