e shtunë, dhjetor 15, 2007

Buk me SalmonSalmon i tymosur
Tapenadë
2 feta bukë të thekura
Djath
Piper

Akoma më e lehtë për tu bërë.
Në kohën që theken bukët, mund të prisni salmonin dhe ashtu me bukë të thekura, lyejini me tapenadë apo gjalp ose salcë kosi, dhe vendosni një fetë salmoni. Hmmmm

ose merrni salmonin, vendosini djath në mes, dhe rrotullojeni.

Nuk ka më shumë se 130 kalori.

Nuk ka komente: