e shtunë, dhjetor 15, 2007

pite me ton


Dita e fundit para pazarit.

kemi
një pite
një gjys kastraveci
pak djath
Ton
qepë
Ranch Sauce

Tonin dhe qepët i skuqa pak jo shumë, pa u bërë qepët shumë të verdha.
Piten lyejeni me ranch (më mirë salc kosi) dhe hidhini djathin dhe tonin me qepët.
Mund të hahet dhe duke ec!

2 komente:

eni tha...

ooh te dyja recetat e fundit ma oqen petllen:)

K. tha...

Eno sidomos ti andej që duhet ti gjesh pitet të freskëta dhe cilësi më të mirë se këto këtu.