e martë, dhjetor 04, 2007

të reja


Kemi qenë shumë pa karar tha kështu që skena prek sobëra që mos bënim ndonjë zarar, vetëm pite kemi ngrënë, të pjekme, të djegme, të vajosme. pite të shumëllojshme.
Pite me djath ditën e parë
pite me ullinj të dytën
pite veç me kripë të tretën
Pite në plehra të katërtën se erdhi kartagjena në gjendja mbi zero.

Po për ditët që vijojnë,(dmth gjona që kena tret para ca ditësh) ka
patëllxhanë rroumbullak stumbmullak me ton brenda
makarona
supë prapë me makarona
(prit se po shof fotot, se nuk mbaj mend çkam gatu)
uuu, dhe fërgesë me mëlçi.

nesër skam kohë, po pasnesër kena mish. (ditë feste)

2 komente:

eni tha...

mm mezxi ç'po pres ti shof..
sa i bukri ky libri ,- tha:)

K. tha...

po po , libri nuk eshte as i imi...eshte lidhje e gjate, por tani eshte prona ime