Duhet të gatuaja Kungujt në frigorifer, pasi kisha frikë se do më prisheshin ...
qe baba:
Kunguj të mbushur
Duhen
4 kunguj
Patate të vogla të zjera
Djath të bardhë
hudhra
Kërpurdha
Kungujt priten për së gjati dhe më pas ndahen copat në dysh. Dmth çdo kungull i bie të nxjerri 4 copa.
Me një lugë i heqim të brendshmet, dhe formojmë një tip varke.
Patatet i zjejmë dhe i bëjmë si pure dhe i përziejmë me djathin dhe kripë a piper, ça tiu kapi dora.
Në një tigan skuqim hudhrat dhe kërpurdhat. Këto ua hedhim sipër patateve, dhe më pas mbushim kungujt.
I fusim në furrë të ngrohur për 15 minuta.
Kunguj si torta
2 kokrra vezë
3 kunguj
një kokërr qepë
Djath i bardhë (ose parmiggiano)
kërpurdha
një thelpi hudhër
patate pure
thërrime buke
KUngujt i presim hollë hollë , gjithashtu dhe qepën dhe hudhrat dhe i vejmë të skuqen bashkë me kërpurdhat.
Vezët i rrahim dhe u hedhim puren e patateve dhe djathin.
Më pas i hedhim dhe të gjithë këto të skuqurat (pasi ti kemi pastruar për ti hequr yndryrën)
I vendosim në një tavë për Cup Cake, dhe u hedhim thërrime buke përsipër.
Lihen në furrë për 15 minuta.
Hahen gjithë qejf
e hënë, dhjetor 17, 2007
Ore Kungull!!!
shkruajti K. në orën 2:14 e paradites
Abonohu te:
Posto komente (Atom)
3 komente:
ide shume e mire kjo e kungullit
ooo ma oqe trunin fare nashtina!hajt gzur!
edhe mua me erdhi prindi (mami) :) cheers!
Eh, mua më pëlqen kungulli ( dhe patëllxhani) se janë kështu si të butë dhe shumë të ëmbël për trupin.
Ajo tava për Muffins është shumë interesante për këto gatimet.
Rroftë roommate!
Posto një koment