e hënë, tetor 01, 2007

Kush ma lepiu Gjalpin???Jo po ta di Moza që buka nuk lyhet vetëm me gjalp! ( ça gjalpi kishte ajo me kripë apo pa kripë? )
Një nga llafet e ardhura tek BukmeDjath... "Mos harro te keshillosh buke te thekur me uje sheqer, me kakao ose kafe siper, sipas mundesise"

Oqej

Buk me vaj dhe me uthull
buk me domate
Buk me Reçel
Buk me sheqer dhe gjalp ( si në kopsht)
Buk me Merenda , apo Nutella apo Kremçokollatt
Buk me paté
Buk me kripë deti
buk me buk
Buk me ujë+

Ajt ...se me mbaroi buka tani

Nuk ka komente: