1/2 filxhan miell i bardhe
1 1/2 filxhan miell misri
1 luge sode buke
1 luge kripe
1 kokerr veze
pak sour cream apo kos
dy luge vaj
kripe
piper
Perziejme miellrat dhe soden e bukes, dhe kripen,
Ne nje ene rrahim vezen dhe i hedhin kosin dhe vajin.
I perziejme te gjitha dhe i vendosim ne nje tave qe mundesisht te jete e nxehur ne furre.
Lihet ne furre per 20 min!
hahet per 2 dite:)
e hënë, nëntor 12, 2007
Buk misri
shkruajti K. në orën 3:24 e paradites
Abonohu te:
Posto komente (Atom)
4 komente:
a tu befte dita njemije tia! ç'te thom me...jam shume e lumtur qe te llap me shume!rrofsh!
po thuaje mi, thuaje!
NUk ka dale ende per foto buka, se u denua dje, pasi me dogji doren dhe gjuhen bashke!
po djathi i bardhe ku eshte ku eshte?
Aty aty është. Nuk ia heq njeri riskun djathit.
Duke u përtypur....
po dje në fakt e hëngra me chevre të vjetër, se shkonte.
Posto një koment