Nuk kisha mish në frigo, dhe nuk më gatuhej asgjë që mbante karbohidrate, nuk po mu hanin, kështu një sy dollapit dhe në kërkim e sipër u gjetën:
Patate të reja
Karrota të vogla
Qepë (një kokërr)
Domate
Djath,sour cream
Ullinj
Parmiggiano (akoma ska mbaru)
2'3 Limona
Redaktuar me vone:(pasi mu kthy kujtesa)
Zihen patatet dhe karrotat në një tenxhere me pak kripë.
Ndërkohë merret djathi dhe kremi (sour cream, apo ricotta) dhe përzihen. I hidhen dhe ullinjtë. Dhe pasi të jetë bërë një masë e mirë.
PRovohet....hm...dhe hahet pak, dhe i hidhen dhe disa erëza.
Limonat shtrydhen
Merren patatet , qërohen dhe priten.
Vendosen në një tavë. Dhe përzihen me masën e përgatitur.
I hidhet lëngu i limonit. Dhe pak ujë, dhe futen në furrë.
Nëse patatet janë të zjera mirë, pjekja do marri më pak kohë.
e enjte, nëntor 08, 2007
Patate në furrë me djath dhe limon
shkruajti K. në orën 2:20 e paradites
Abonohu te:
Posto komente (Atom)
2 komente:
dhe pastaj, ku eshte rezultati ?
tetena...kujtesa...morri rrugën, dhe nuk mu kujtonte fare se si i kam gatuar.
Po ja sot, me kthimin e kujtesës....e rreugllova shkrimin
Posto një koment