Si menuja e bukëve të vogla të dikurshme, (kliko këtu për menunë) por këtë herë në miksim e sipër i vura ca ullinj të prerë hollë dhe gjithashtu pasi i futa në furrë, u hodha përsipër
Mozarella
Hudhra te shtypura mirë.
Dhe gjeta një mënyrë që për mua është e shijshme.
Buk e ngrohtë
Pak tapenadë me gorgonzola,
Ose Buk e ngrohtë me gorgonzola dhe mandarina.
Ose të treja sëbashku, por tani nga darka se buk buk bëhet dhjam.
e enjte, dhjetor 06, 2007
Prapë buk???
shkruajti K. në orën 2:25 e paradites
Abonohu te:
Posto komente (Atom)
2 komente:
mmm brilante ideja e mandarinave sşiper bukes..duket sikur e largon efektin bukoses:)
eh, dhe mua me pelqejne, eshte metoda per ti bere me te lengshme,
gjithashtu, gorgonzola eshten je tip djathi qe shkon shume me gjera te embla,
nese nuk perton njeriu vendos ( si puna e patllexhaneve) ca dardha ne furre dhe i vendos siper me gorgonzolen....
eh....groumet gourmet
Posto një koment