Sanduiçet e vogla (tip Muffin) janë shumë të nevojshme për koktejle të ndryshme, apo në rastin tim...kur do të mbarosh miellin dhe vezët.
Përbërësit:
2 gota miell
1 gotë kos
2 kokrra vezë
Marxhoram
Tym
Kripë dhe erëza të tjera
Përzihet veza me miellin dhe me kosin, dhe i hidhen dhe erëzat.
Brumi ( që duhet të jetë paksa i hollë) vihet në një tavë specialisht për muffins.
Vihet në furrë (të ngrohur) për 12 minuta.
Ndërkohë që piqet buka, apo sanduiçet përgatiten përbërësit që duhen për ti mbushur.
Ullinj
Mozarella
Kastraveca
Djath i bardhë
Chevre aux herbes
Pastërma
Kos me erëza dhe me Pesto
Pasi të dalin nga furra, pritet horizonatalisht (jo e gjitha)
Unë për vete i bëra kështu:
I leva me kos me erëza dhe pesto,
dhe në një copë pasërmaje vendosa chevre apo djath të bardhë me gjithë ullinj. Dhe më pas i vendosa në sanduiçe.
Gjithashtu, mozarella me kastraveca dhe ullinj.
Ja fotografitë me i llaf.
e diel, tetor 14, 2007
Sanduiçe të vogla
shkruajti K. në orën 3:56 e paradites
erëza appetizers
Abonohu te:
Posto komente (Atom)
5 komente:
dukeshkan te shijshme!
po ti qeke nikoqirja modhe mi goc:) e pastroke qilarin!bravo ashtu te do Partia:)
vetem se ke nxjerre fotografite.
Eni, K. eshte kuzhiniere e shkelqyer. That is what "K" stands for. :)
ej, keto buket u dukerkan ikonografike. hajt ca dite nga shpia ime.
K. stands for a lot of things.....
while K=Kitchen it's around the corner in my list
Po keto Chevre aux herbes,c'a jane moj 'K'?
o guzhinjeri/a K, tl vazhdoje kete blogun tend se jam shrkire gazit. "80 e kekut do te piqni se 20 hahet si brum" hahahaha
Posto një koment